Business Leader National Conference 2018 di Sunway Pyramid

Alhamdulillah pejam celik sudah masuk tahun ke 6 Ainul dalam business Shaklee. Tak pernah sangka akan pergi sejauh ini. Serius tau. Sebab Ainul asalnya ambil supplement Shaklee untuk bagi tenaga sebab dulu keje selalu di site, travel jauh. Badan penat, stress dan susu pun drop. Dengan tidak sengaja join dan business ini telah membuatkan Ainul resign as engineer dan bekerja full time jalankan business ni.  Dan tahun ni tahun ke 2 Business Leader National Conference ( BLNC) diadakan dan tahun ke 2 juga Ainul terpilih untuk hadir ke event best

Business Leader National Conference 2018 di Sunway Pyramid

Special tahun ni bila skincare terbaru abad ini dimana skincare ini menjaminkan kita muda 10 tahun ..wahhh hebat tak saintis Shaklee punya research. nak buat skincare ni pun 8 tahun punya penyelidikan tauu. Skincare yang best ni nama dia YOUTH. Boleh baca dekat sini YOUTH untuk tahu bestnya dan sangat berkesan YOUTH ni.

Nampak tak mesin skin analysis tu..berdebooo akak nak letak muka. Rasa macam nak buat mri muka.huhu

Mesin ni akan scan semua.. Lapisan dalam kulit

Ada yang luaran nampak macam ok je kulit muka dia.. Tapi bila scan result tunjuk jeragat dari dalam dah mula nak membiak, kedutan banyak dan lain lain..

Marilah insappp.. Ni baru muka tau.

Selepas kita buat analisis kulit, kita akan di consult oleh nutritionist berdasarkan result test tadi. Kalau kulit kita jenis kering apa yang sesuai, kalau jeragat dah makin ada sikit tu apa yang patut kita ambil untuk cepatkan nyah jeragat tu. Kita akan di consult oleh mereka yang pakar dalam bidang mereka. Bukan suka hati pakai makan semua. Ni lah kelebihan jadi ahli Shaklee. boleh terus dapat consult dengan nutritionist dan dapat jumpa dengan Saintis yang buat YOUTH lagi tau

Inilah Saintis yang bertanggungjawab dalam penciptaan YOUTH.  Chris Kyrou tu memang pakar dalam bidang beauty dan ketua R&D YOUTH. dan Virginie Descamps, Dia mmg pakar dalam bidang beauty. Dia pernah bekerja dengan Yves Saint Laurent , Givenchy, Estee Lauder . Virginie ni banyak bekerja dengan supermodal hot di dunia. dia pun cakap ” “We are real people not supermodel”

ini antara orang Malaysia yang dah pakai YOUTH. wanita ni umur 50 tahun tapi tengok la orang nya. Makan vitamin Shaklee berpuluh tahun makin sihat, makin cantik dan tambah lagi dengan YOUTH untuk lebih cantik di luar

 

kepada yang berminat nak jadi sebahagian keluarga saya, mejadi pengedar Shaklee, pengedar YOUTH boleh hubungi saya di 013-3612717 . saya akan bantu anda buat business Shaklee modal bawah RM100 tapi kita boleh capai income 5 angka. oh ya.. Pastikan anda pernah makan vitamin Shaklee ye. kalau belum pernah makan meh beli dengan Ainul makan dulu dan rasa Shaklee effect yang pastinya BEST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge