Impact Speaker National Conference 2019 , Teruja terpilih dalam Beribu

” Sayang , Nadia Call tadi. Dia cakap kita Impact Speaker NC ni”

Terkedu ! Dan masa yang sama nak nanges

Sebab tahu nak dapat jadi impact speaker dalam beratus ribu pengedar Shaklee bukanlah senang

2019 tahun kami

Dan tajuk yang diberikan oleh kami adalah…..

Saya tulis skrip tu pun saya dah nanges

Tak boleh bayangkan macammmana nak cakap atas stage depan beribu orang

Impact Speaker National Conference 2019 , Teruja terpilih dalam Beribu

 

 

Apapun TERUJA sangat. Peluang yang pertama adalah yang paling TERINDAH kan

Dapat pulak tidur di Hotel Dorsett Putrajaya. Hadiah dari Shaklee.

Ishhh mana la tak sayang business ni.macam macam dapat.

Semalam dapat email , naik pentas NC lagi selain impact speaker

Dan TRAVEL TIME. penat setahun bergempas pulas. Maka ini masa kita ENJOY ! HEHE

best buat business ni. Kita akan direward dengan majlis anugerah, percutian mewah.

Rugi tak grab kan.

Tahun depan ke Korea dan Swiss. Saya nak bawa 10 orang team dds bersama sama saya.

Ada yang nak ikut? Jom

 

7 tahun dalam business ni . lama kan. Dulu ramai cakap ” eleh kejap je tu buat business. 1-2thn ‘

Alhamdulillah saya dah buktikan company yang bagus, product bagus, income UNLIMITED , reward yang BEST .. antara sebab kenapa saya masih suka dalam business ini. setiap hari bersemangat nak kongsi pasal rpoduct, pasal business

Berhenti kerjaya sebagai engineer bukan bermakna kita stop berjaya dalam kehidupan. Kita lebih berjaya menjadi career women. sama macam kerjaya engineer juga. cuma cabang berbeza. Dalam kerjaya kita ada career development , dalam business ini juga. kita berfikir sebagai ceo untuk business kita. Rasanya sejak buat business berfikir setiap sudut lebih dari makan gaji dulu. makan gaji p keje, balik keje, cukup bulan dapat gaji.

Kalau korang sukakan cabaran, nakkan kejayaan, suka cabar diri untuk lebih berjaya jom buat business. sebab korang orang yang Ainul cari

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge