Jika anda Yakin Pasti Boleh

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Ramai yang beranggapan aku ni surirumah je layak duduk rumah jaga anak anak. Cukup bulan suami bagi duit. Nak bagi mak ayah pun kena minta duit husband.
Sebenarnya di zaman teknologi ni, para surirumah juga mampu menjana pendapatan lumayan hanya bekerja dari rumah. Sambil jaga anak anak, sedikit pengorbanan masa tidur, lepak tengok tv dan boleh mendapat pendapatan 3-4 angka sebulan. Malah ada yang berjaya menjaga income 5 angka dari rumah. Tiada yang mustahil tau
Kalau tak percaya boleh tanya surirumah 4 angka ni. Norliza Wahab dari Bentong Pahang ni.
Dalam kesibukan menjadi cikgu mengaji , berniaga cake tetapi Norliza berjaya cemerlang dalam business Shaklee juga. 
Norliza di Majlis Recognition Shaklee sebagai Sr Supervisor. 
Kepada yang ingin mendapatkan product Shaklee dari Norliza atau join business dengan beliau boleh hubungi


Norliza : 014-5453747

Facebook : https://www.facebook.com/norliza.abdwahab?fref=ts

Blog : http://idupqica.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge